сряда, 9 май 2012 г.

БАНДИ ОТ БЪЛГАРИЯ И САЩ ЩЕ ЗАБИЯТ НА COUNTRY WEST FEST 2012


 OBC Bulgaria - PR & Art Company и Saloon - истинската американска кръчма имаме удоволствието да ви поканим на

Country West Fest 2012 на 9 и 10 юни. Това e единственият по рода си фестивал за кънтри музика и уестърн забавления у нас. Той се провежда за втора поредна година. Участие в него ще вземат много кънтри банди от България и чужбина. 

Country West Fest 2012 е със специален акцент към докосването до чуждата култура и американския начин на живот. Атмосферата ще е автентична с „Дивия Запад“. 

Country West Fest 2012 ще е още по-грандиозен от миналогодишното издание със своите над 40 000 W звук и 60 000 W светлина, както и уникална украса които ще направят празника неповторим.

Програма:

Country West Fest 2012 ще отвори врати събота по обяд на 9 юни. Той ще бъде открит лично от Кмета на гр. Банкя г-н Рангел Марков. Веднага  след  това  на  огромната,  специално построена сцена до “Американската кръчма Saloon” ще забият кънтри бандите Lilly of the West, Roy Sturn & Stetson, Медикус, Калиана, SEVI BAND, BOKO BLUES BAND и разбира се американецът Jeff Groves - певец, композитор и продуцент от Тексас. По- късно от сцената ще има изяви и на други кънтри изпълнители. Прекрасните момичета от балет „Веда джуниър” ще танцуват Кан-кан.

Докосването до американския стил на живот ще подсили професионалното родео осигурено от www.western.bg и парада на ретро автомобили и мотоциклети.  Школа по езда и стрелба с лък „Пътят на коня и лъка”, ще представят невероятните си  умения на  стрелба от гърба на коня, а на  специално изграден стрелкови манеж ще бъдат на разположение за гостите на фестивала. С неповторимия си чар, водещата Катя Дончева  ще  забавлява  публиката  с  конкурси  и  томболи  с атрактивни награди.

През целия ден безброй барбекюта разположени в околността ще  подсигурят вкусните изненади. Мокри барове ще отуляват жаждата на всички зажаднели посетители  с  безалкохолни и алкохолни  напитки.  Красиви  хостеси  ще  играят  с публиката на  различни тематични игри.  Разбира се  ще  има  много забавления и изненади за децата.
Вечерта с нов сет, под впечатляващите светлинни ефекти, кънтри бандите ще разтърсят околността отново, за да може изживяването да е по „Американски”. Типично за „Дивия Запад” ще има конкурс „Cowboy” и „Cowgirl” за  тематично  облекло.  Класацията ще оглавят най-добрите.

Аудитория:

Очакваме над 3000 любители на кънтри  музиката,  уестърн  културата  и  вкусната  текс-мекс  кухня  да  посетят събитието. Този фестивал ще бъде уникална възможност за жителите на столицата и България да се докоснат до американската култура и традиции. Гости на “Country West Fest 2012” ще има от Американското посолство, Американския колеж в София, Американския Университет в Благоевград, Корпуса на мира в България, Ян Андерсън-собственикът на ансамбъл „Българе”, българският каубой, легендата на нашето кино Джоко Росич и много други.
 
Организатори:

Американската кръчма “Saloon” с ненадминатата си уестърн атмосфера и OBC Bulgaria – компания, действаща в сферата на PR, събитийния мениджмънт и изкуството.



Няма коментари:

Публикуване на коментар