четвъртък, 17 май 2012 г.

КЪНТРИ, КАУБОИ И РЕТРО АВТОМОБИЛИ ЩЕ ОКУПИРАТ НАЦИОНАЛНИЯ ХИПОДРУМ В БАНКЯ




Фестивалът за кънтри музика и уестърн забавления Country West Fest 2012 ще забавлява посетителите на 9-ти и 10-ти юни. Той ще бъде открит лично от кмета на Банкя Рангел Марков, в събота по обяд.

Бандите Lilly of the West, Roy Sturn & Stetson, Медикус, Калиана, SEVI BAND, BOKO BLUES BAND и американецът Jeff Groves - певец, композитор и продуцент от Тексас ще забият на огромната, специално построена сцена до Американската кръчма „Saloon“ - на хиподрума в Банкя. Подсигурени са повече от 40 000 W звук и над 60 000 W светлина. Организаторите от OBC Bulgaria – PR & Art Company и „Saloon“ обещават вечерта да е с нов сет, под впечатляващите светлинни ефекти, кънтри бандите да разтърсят отново околността.

Докосването до американския стил на живот ще се подсилва от професионалното родео осигурено от www.western.bg и парадът на ретро автомобили и мотоциклети. В духа на „Дивия Запад“ – от школата „Пътят на коня и лъка” ще демонстрират уменията си по стрелба от гърба на коня. В арсенала на събитието ще има много пистолети и оръжия, но мишената няма да са гостите на фестивала, а цели на изградения стрелкови манеж.

През целия ден много барбекюта разположени в околността ще подсигурят вкусните изненади. Мокри барове ще отуляват жаждата на всички зажаднели посетители с безалкохолни и алкохолни напитки. Красиви хостеси ще играят с публиката на различни тематични игри. Разбира се ще има много забавления и изненади за децата. Типично за „Дивия Запад” ще се проведе конкурс „Cowboy” и „Cowgirl” за тематично облекло. Всички са поканени да участват. Титлата ще спечелят най-атрактивните. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар