петък, 8 юни 2012 г.

МОДНО ШОУ В СТИЛ „ДИВИЯ ЗАПАД“ ЩЕ ИЗЛЪЧИ „COWBOY” и „COWGIRL”

Конкурсът е за темпераментни момичета и момчета, които първо съблазняват и стрелят, а после питат. Събитието ще се проведе в рамките на фестивала за кънтри музика и уестърн забавления Country West Fest 2012, на 9-ти и 10-ти юни, в 13:00 часа. Мястото е повече от тематично - хиподрума в град Банкя, където посетителите ще се насладят и на редица други забавления. Те ще обединяват кънтри музиката, модата и конете.
За да участвате в конкурса „Cowboy” и „Cowgirl” се облечете по „американски“ и покажете стила от ретро филмите на Клинт Истууд. Пригответе се за необятното приключение като се впуснете в надпреварата. Класацията ще оглавят най-добрите участници, а наградите ще си заслужават. Професионалните фотографи Ивайло Станев от “Creative Hall” и Божидар Марков ще насочат „дулата“ на обективите си към всеки желаещ да се снима за спомен. След това ще може да кандидатствате в сайта на фестивала за “Best West Shot”. Отново в www.countrywestfest.com ще се проведе и конкурс за най-добра любителска снимка. Наградите от нашите спонсори са гарантирани.

Няколко практични съвета за кънтри облекло на жените:

Бъдете секси с чорапогащник и къси панталонки от дънков плат, съчетани с тениска. Не по-малко привлекателна е красивата шапка, в комбинация със стилно бижу и флорална свободна рокля от 80-те години. Кънтри ботушите в двата случая са повече от задължителни, заедно с кожена или велурена чанта.

Не забравяйте да обърнете внимание на детайлите. Широкият колан с метална катарама например насочва поглед към талията, а дългите колиета и масивни пръстени подчертават нежността на кожата. Съобразете се и с актуалните сезонни тенденции при дизайна и формата на слънчевите очила. Алените устни пък са най-подходящи за случая.

Няколко практични съвета за кънтри облекло на мъжете:

Акцентът при мъжете пада върху дръзко нахлупената шапка и карирана риза, дънките деним с широк колан и ботуши с остър връх. Това ви трябва, за да се преобразите в по-смел каубой дори от Били Хлапето.
Основното правило е да бъдете креативни и нестандартни. Така може да се превърнете в звездата на Country West Fest 2012!

Цената на входа за кънтри маратона е 5 лв. за всеки от двата дни, като за деца е безплатен. Почти символична, цената на билета дава възможност на максимален брой посетители да се потопят в неподправената атмосфера на „Дивия Запад“. Билетите ще могат да се купят на място, на 9-ти и 10-ти юни.
На хиподрума в Банкя ще има обособен търговски кът, където посетителите ще могат да си купят типични каубойски облекла и сувенири.
Организатори на събитието са Saloon и OBC Bulgaria.

Няма коментари:

Публикуване на коментар