четвъртък, 12 април 2012 г.

PR ЕФЕКТИВНОСТ И ПРОФЕСИНАЛИЗЪМ - ТОВА ПРЕДЛАГАМЕ


Искате ли да печелите лоялни клиенти и сразявате пазарни конкуренти? Да градите положителен имидж и предизвиквате медиен интерес?

Ние можем да постигнем тази съвкупност от цели - с находчивост, креативни идеи и работещи стратегии.

Това което ни прави ефективни е надеждното поддържане на корпоративни комуникации, установяването на диалог с таргет общности - инвеститори, клиенти, спонсори. Предотвратяваме и управляваме успешно кризи. Намираме най-подходящата за Вашата фирма корпоративна социална кауза.

Професионалните ни отношения с медиите Ви гарантират изграждане на позитивен имидж и привличане на нови клиенти. За постигане на ефективна реклама сме активни в социалните мрежи - Facebook, Twitter, фирмен блог, които екипът ни ще създаде и обновява с интерактивна и интересна информация ежедневно.

Отдел „Директен маркетинг и промоции“ ще организира Вашите фирмени промоции и инициативи. Собствено проучване сочи, че оборотът на Вашите стоки по време на наши промоции надвишава 90%, а след тяхното приключване с до 50%. Клиентите от своя страна разпознават вашите стоки и бранд сред останалите марки на пазара.  
За да достигне посланието Ви до клиентите е нужно да се свържете с нас. Ние ще Ви дадем идеи и предложения за съвместна работа. Ако те ви допаднат - ще се радваме да бъдем успешни партньори!

Заложете на ефективността на която държим, а не на традиционната и в пъти по-скъпа реклама! 

Освен с добре обучен екип от PR и маркетинг специалисти, фирмата ни разполага с модни дизайнери, художници, сценограф. Наши клиенти и парньори са Axxon Bulgaria, Durex, Ulker, Vini Commerce, Diel Sport, CMM Commerce, D Stars. Фирмата ни е мениджър и продуцент на български поп, джаз, народни и естрадни музиканти. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар